24.05

Ремонт на мільйони: коли розумієш, чому потрібне КАСКО

До вашої уваги декілька нових пригод наших клієнтів з різних міст України. Всі ці випадки об’єднує одне – з полісом КАСКО від СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї компаній групи УкрАВТО, ви впевнені у своєчасному відшкодуванні збитків, сервісі та відновленні вашого авто незалежно від обставин і винуватців.

Неправильний розрахунок: виплата 2 млн 155 тис. грн

Водій Mercedes-Benz в Києві повертав ліворуч на зелений сигнал світлофора, але не розрахував відстань до зустрічного автомобіля, який він мав пропустити. Інший водій також відволікся і не встиг загальмувати, протаранивши авто клієнта. В результаті потужного удару понівечило практично весь правий бік автомобіля: передні та задні двері, крило, стійка, поріг, диск заднього колеса та задній бампер. На щастя спрацювали подушки безпеки, тож люди не постраждали. Чого не скажеш про автомобіль – його «травми» виявились значними і їх усунення коштувало майже 2 млн 155 тис. грн. Тож, якби не КАСКО, бажання «проскочити» на повороті, знайоме кожному водію, та хвилинна неуважність могла б обійтися автовласнику у «кругленьку» суму.

Нещасливий збіг: виплата 1,1 млн грн

Інший випадок також стався у Києві з Mercedes-Benz. Але на цей раз він став дійсно «без вини постраждалим»: автомобіль нашого клієнта «підрізав» інший водій, і уникнути зіткнення не вдалося. Бідному Mercedes-Benz просто відірвало бампер, до того ж його права сторона отримала численні механічні пошкодження. Автомобіль вдалося відремонтувати оперативно та якісно, але коштувало це більше мільйона грн.

Несподівані порушники: виплата 911 тис. грн

А ось у третьому випадку, що трапився у Дніпрі, винуватцями страхової події стали чотирилапі «порушники» правил дорожнього руху. Зграя собак раптово вибігла з другорядної дороги на головну практично під колеса автомобіля нашого клієнта. Щоб уникнути наїзду на тварин, водій різко звернув та врізався у дерево. Ніхто з учасників події не постраждав – окрім Mercedes-Benz. Внаслідок зіткнення з деревом було пошкоджено передній бампер та праву сторону авто, включаючи розбиту шину на диск. Раптова зустріч з «братами нашими меншими» вилилась у більш ніж 900 тис. гривень.

Випадки, коли, здавалось би, розповсюджені та досить банальні ситуації на дорогах призводять до значних пошкоджень авто і, відповідно, мільйонних витрат на його відновлення – вже не рідкість. Тож в наш час КАСКО – це логічний і виправдний вибір свідомого водія.

Нагадаємо, що в січні-квітні 2024 року виплати за договорами КАСКО в нашій компанії становили 125 млн грн (+58,2% до рівня січня-квітня 2023 року).

 

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками IV кварталу 2023 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні.