12.03

Мережа УкрАВТО пропонує акційні ціни на сезонні сервісні послуги!

 

Кожний день ми все більш помічаємо, що на вулиці стає по-справжньому тепло, світловий день збільшується й вже зовсім скоро середньодобова температура перевищить +7℃. Цей показник для власників автомобілів є своєрідним сигналом, що вже незабаром варто очікувати подальшого потепління й тому слід підготувати автомобіль до умов експлуатації у теплу пору року.

 

За традицією, весною автовласники замінюють зимову гуму на літню. Але заміна гуми за сезоном є лише необхідним мінімумом, який має виконати кожний водій.  Адже зимова боротьба комунальників зі снігом за допомогою хімічних реагентів та постійна боротьба дорожніх служб з руйнуванням дорожнього покриття є справжнім випробуванням для всіх систем та елементів конструкції автомобіля.

 

Тому, аби впевнено почувати себе на дорозі й не зважати на сюрпризи, які може залишити по собі зима, усі системи автомобіля потребують уваги. Саме для того, щоб зробити експлуатацію автомобіля безпечною, а його підготовку до теплої пори року по-справжньому доступною, Корпорація УкрАВТО пропонує спеціальні умови.

 

Так, згідно з умовами акційної пропозиції, протягом двох місяців буде діяти особливий прайс на наступні послуги та роботи:

  • шиномонтаж - від 282 грн. з ПДВ (в залежності від діаметра коліс);
  • контроль і регулювання кутів установки коліс - від 282 грн. з ПДВ;
  • комплексна діагностика за 282 грн. з ПДВ.

 

Досвідчені водії знають, що цей список містить лише найнеобхідніше, тому, за можливості, його можна й потрібно розширювати в залежності від віку та стану автомобіля. Тому автовласники можуть замовити додаткові роботи щодо технічного обслуговування чи ремонту зі знижкою на послуги 15% та запасні частини до 20% (в залежності від бренду автомобілю) за умови, якщо така необхідність буде виявлена у процесі виконання діагностичних робіт зі спеціальною акційною ціною.

 

Серед очевидних плюсів офіційного сервісу від Корпорації УкрАВТО, окрім цінової переваги, є постійне вдосконалення рівня якості обслуговування, висококваліфікований персонал, гарантія на виконані роботи та надані послуги й сучасне обладнання, яке не зустрінеш в «гаражних сервісах».

 

Щоб отримати додаткову інформацію про сезонну сервісну акцію, яка діє в мережі УкрАВТО, достатньо звернутися до офіційного дилера Корпорації у Вашому регіоні.