25.05

Mercedes-Benz запускає новий цифровий формат новин для представників ЗМІ: Meet Mercedes DIGITAL

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє про запуск інноваційного формату новин на глобальній онлайн-платформі Mercedes me media.

За часів «соціального дистанціювання» дуже важливо оперативно надавати представникам ЗМІ вичерпну інформацію про нові продукти, останні інновації і розвиток бізнесу. Серія ефірів Meet Mercedes DIGITAL буде схожа на програму новин, яка виходить на регулярній основі з освітленням актуальних тем і подій. Ведучий буде проводити бесіди з експертами в студії, робити репортажі з виробничих майданчиків і випробувальних полігонів.

Крім того, буде можливість для спілкування онлайн з експертами Mercedes-Benz. Назви випусків Meet Mercedes DIGITAL і весь супутній контент будуть опубліковані в спеціальному розділі сайту для ЗМІ за посиланням media.mercedes-benz.com/meetmercedesdigital. Щоб не пропустити чергову серію передачі, представники ЗМІ можуть вже зараз підписатися на push-повідомлення.

«Особливі часи вимагають особливого підходу - саме тому ми розробили інноваційний формат новин Meet Mercedes DIGITAL, щоб детально інформувати представників ЗМІ про новини нашого бренду, - зазначила Катя Ботт, керівник відділу глобальної комунікації легкового і малотоннажного підрозділу Mercedes-Benz . «Безумовно, такий формат не може замінити особистого спілкування. Однак, за часів міжнародних обмежень на подорожі та за відсутності можливості організації живих заходів, ми намагаємося задіяти всі технічні можливості нашої онлайн-платформи Mercedes me media. Це дозволяє підтримувати високий рівень комунікації зі ЗМІ».

Перший випуск «Meet Mercedes DIGITAL: новини від перших осіб» відбудеться 25 травня 2020 року і буде присвячений темі майбутнього: поряд з відновленням виробництва автомобілів, в центрі уваги опиняться глобальні цілі Mercedes-Benz. Ола Калленіус, голова правління Daimler AG і Mercedes-Benz AG, розповість про поточну ситуацію, поміркує про вже досягнуті ключові етапи Ambition 2039. Крім цього, Йорг Бурцер, член правління Mercedes-Benz AG, відповідальний за управління виробництвом і логістикою, вперше надасть ексклюзивну можливість зазирнути за лаштунки виробництва акумуляторних батарей в м.Каменц під Дрезденом (Німеччина).

У другому випуску «Meet Mercedes DIGITAL: ласкаво просимо в сім'ю E-Class!» вас чекає світова прем'єра. Представники ЗМІ зможуть в онлайн-форматі познайомитися з новими купе і кабріолетом Е-Class. У наступні тижні буде випущено ще кілька серій Meet Mercedes DIGITAL.

До зустрічі. Слідкуйте за нашими новинами!

media.mercedes-benz.com/meetmercedesdigital