29.11

Офіційна презентація Mercedes-Maybach GLS

Прем'єра люксового позашляховика Mercedes-Maybach GLS 600 відбулася в китайському Гуанчжоу під час автомобільної виставки. Саме Китай вважається головним ринком для нової моделі.

Автомобіль, побудований на базі останнього покоління Mercedes-Benz GLS. Зовнішність можна відрізнити за фірмовою хромованою решіткою радіатора з вертикальними перемичками і логотипом Maybach, а також хромованим повітрозабірником. При відкриванні дверей автомобіль автоматично присідає, висуваються підніжки та вмикається підсвічування на «порогах».

Mercedes-Maybach GLS 600 доступний в 5- і 4-місному варіантах салону. Мультиконтурні крісла оснащені масажем, обігрівом, охолодженням і можливістю управління з фірмового сенсорного планшета. Тотальна звукоізоляція салону, розумна кліматична установка з пам’яттю, автоматичним функціоналом, вбудованим парфюмом і високовольтним іонізатором повітря – це стандартне оснащення новинки.

Пневматична підвіска Mercedes-Maybach GLS 600 побудована на адаптивних амортизаторах і оснащена системою E-Active Body Control.  У базову комплектацію входять ексклюзивні багатоспицеві чорні колісні диски діаметром 22 дюйми, але опціонально можна замовити 23-дюймові алюмінієві диски.

Під капотом у Mercedes-Maybach GLS 600 розташований спеціально розроблений для даної моделі варіант 4,0-літрового V8, що видає 558 к.с. і 730 Нм. Уся потужність розподіляється між обома осями за допомогою 9-ступінчастої автоматичної коробки передач. Максимальна швидкість становить 250 км/год, розгін від 0 до 100 км/год Maybach GLS набирає вже через 4,8 секунди після старту.

У продаж Mercedes-Maybach GLS 600 надійде в другій половині 2020 року. Вартість розкішного кросовера поки не озвучена.